Зигмунт Смогожевський І Колекція Арабо-Мусульманських Рукописів Наукової Бібліотеки Лну Імені Івана Франка = Zygmunt Smogorzewski et la collection de manuscrits arabo-musulmans de la Bibliothèque scientifique de l'Université nationale Ivan-Franko de Lviv - Radivilov, Danylo (ХХVII СХОДОЗНАВЧІ ЧИТАННЯ А. КРИМСЬКОГО, 2024)
Keywords: Biographies -- Pologne; Manuscrits -- Lviv

Рукопис як інвестиція - Yakubovych, Mykhaylo (Український тиждень, 2021)
Keywords: Manuscrits -- Lviv

المخطوطات العمانية في روسيا وأوروبا الشرقية - الشيباني, سلطان بن مبارك (المخطوطات العمانية المهاجرة, 2022)
p. 24, Cliché de Smogorzewski en habit de Azzabi (source ?)
Keywords: Catalogue -- Lviv; Manuscrits -- Lviv

A note on texts from the library of Adolphe de Calassanti-Motylinski (1854-1907) - Love Jr, Paul M. (Études et Documents Berbères, 2019)
Keywords: Manuscrits -- Etats-Unis; Manuscrits -- Lviv; Orientalisme -- France